#nails

 

chilldag

Hej å hå, imorgon är det julavslutning i skolan och sen går jag på jullov. Jättegött! Jag börjar 10 och slutar nån gång innan tolv så ska vi äta nåt gott med våra matkort för sista gången iår. 
Idag slutade jag vid elva så jag köpte mig en baugette och åt hemma eftersom att jag fick skjuts utav Malin hem. Anton kom vid ett så har vi kollat julfilm och bara myst. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla film, godnatt! 
 
 

i skolan ★

Gomorron! All snö är borta och det är 7+, hur hemskt? Jag som vill ha snö och kallt hela December men får hoppas att det kommer tillbaka. Jag kom nyss till skolan så nu ska jag sista minuten plugga till provet jag har nu på morgonen, hoppas ni får en bra dag hejs! 
  
 

Mitt i en Håkan Hellström text fast på riktigt

Haft en sån himla bra helg! I lördags låg jag länge i sängen innan jag gick upp och fixade mig, taggade med musik hela eftermiddagen innan vi tog tåget ner till Göteborg. Vi gick in på Hemköp för att köpa lite gott och sen gick vi mot Scandinavium. Vi köade en liten stund och sen kom vi in, köpte läsk och gick för att hitta våra platser. Vi gick först in för att kika bara och sa till varann "åh, men våra platser blir ju as bra!!!". Så vi går till till vår sektion och märker på riktigt vart vi ska sitta....vi sitter längst upp på en egen liten rad med tre platser!! Haha, om vi inte dog av skratt då, jag vart nästan höjdrädd där uppe. Efter att allt lagt sig så var vi ändå nöjda, vi skulle rocka våra platser och det var vad vi gjorde!! Vi hoppade, vi skrek, vi sjöng, vi dansade och skrek ännu lite till. 
Men anledning till våra platser är att vi beställde våra biljetter dagen efter de släppts och då var alla ståbiljetter slut. Vi ringde ticnet och frågade ifall fler biljetter skulle släppas och de sa nej så därför gjorde vi det bästa vi kunde utav situationen och tog dessa platser. Någon vecka efter vi bokat så släpper de ännu fler ståplatser och jag och mina kompisar ville bara sjunka ner i jorden då men Håkan är så underbar så det gör inget. Hela konserten var sjukt bra och jag hade sjukt kul! Jag vart sjukt taggad när vi hörde låten som spelades innan allt började i Slottsskogsvallen och bam så var allt igång och tårarna rann!! Så fint. 
Nog om lördagen nu, haha. Idag vaknade jag upp med snö utanför mitt fönster! Så härligt. Sen blev jag skjutsad till Matilda och vi tog bussen med Li till överby för att handla kläder och julklappar. Hittade en sak och det är ju alltid något, haha. Nu har jag lagt mig i sängen och ska sova, ni får ha de så bra godnatt! 


Friday i'm in love



Hejhej! Som ni ser på bilderna så var jag med om en lite annorlunda sminkning idag...haha. Jag och två andra från min klass satt modeller till några i stylist tvåan, jag tyckte de vart as ballt! 
Tog sen en dusch när jag kom hem, sminka mig och kollade mail inkorgen och vet ni vad jag finner där?! Info mail till Håkan Hellström imorgon!!!! Ska bli så sjukt kul. 
För övrigt så har denna veckan varit väldigt chill. I onsdags gick jag knappt något i skolan så vid ett tiden tog jag buss och tåg till min pojkvän. Stannade där övernatten för jag var ledig i torsdags.
Li och Matilda åkte ganska nyss härifrån, vi kollade idol finalen. Diss till den menmen...nu får jag allt sova, godnatt! 

monday ★

Kunde inte få till en bättre bild utan att stjärnan och handen fick va med, haha.
 
Här sitter jag i min säng med julstjärnan i fönstret iallafall och äntligen är det december!
Äter lite pepparkakor och skriver på svenskan just nu och som om inte denna veckan kommer bli galet bra också?! Jag ska umgås med min pojkvän, åka tåg med Malin, chilla med goa människor i skolan och det bästa är att jag ska stå med de två bästa personerna som finns och se Håkan Hellström med flera tusen andra människor på lördag. Jag är dessutom ledig på torsdag för jag har inget jag ligger efter med och behöver inte åka till skolan föratt fixa det då, så skönt! Men nu får jag skriva vidare, hejs!