Frukost




Måndag

Hejhej! 
Ligger i sängen just nu och ska strax sova, funderar på om jag ska kolla på ett avsnitt Grey's Anatomy innan jag somnar eller inte...
I söndags var jag hemma hos min bror med familjen, åt mat och firade honom för att han fyllt år. Efter de åkte jag hem till Anton, sov hos han och tog tåget tidigt hem imorse. Var hemma vid 11 så då mötte jag Matilda och Li på en fika inne i stan. Rå mys! 
Skulle egentligen dragit på Halloween disco med scouterna ikväll men eftersom att de varnade om storm osv så skippa vi de, får va min urläckra hemmagjorda kostym nån gång senare i veckan eller nåt, haha.
Imorgon ska jag antagligen orka mig upp för att ta bussen in till Matilda vid 9, vi får se hur vädret är och allt. Tills dess godnatt alla! 
 
 
batgiiiirl  
 



Lördagsmys

Hellåj! Ska strax äta men har inget mer planerat, blir en mys lördag kväll med Grey's Anatomy och lite godis! Var på marknad idag i regn och blåst, helt okej faktiskt. Köpte lite godis, kollade runt och sen åkte vi hem och mer har jag inte gjort idag. Mer än att ha kollat på massvis med avsnitt av Grey's Anatomy, började tappa lite koncentration nu så tänkte att de var lika bra att blogga lite då. 
Vet inte riktigt planerna för imorgon men ska antagligen hem till min bror för att fira han och sen sova hos pojkvännen så vi hörs då, ciao! 
 
 
 
 



snart lov

Provet gick realtivt bra idag, sån lättnad! 
Bara en dag kvar i skolan, vi ska fixa shading, highlighting och rouge och sen ska jag hem till min syrra. På kvällen blir de idolhäng med Matilda och Li, nu ska jag göra nåt och sen sova hörs! 

bild: från imorse

försöker plugga

...men det går så sjukt dåligt. 
Har prov imorgon och det känns ungefär 100 ggr sämre när jag inte har någon plugglust. Får ta mig en kopp te och försöka koncentrera mig i nån timme nu.
Imorgon börjar vi 12, såå skönt med sovmorgon. Helgen närmar sig och redan höstlov?! Otroligt gött. Det jag vet än är att jag ska vara med mina besties och pojkvän, blir ett bra lov detta! 
 
 

monday

Måndag igen och idag hade vi LOV-dag i skolan, alltså inte lov som i att vi var lediga utan en dag där man pratar om respekt i klassen, kränkningar, identitet osv ni vet, faktiskt en kul dag enligt mig! Kom hem runt 3, tittat lite på grey's anatomy och plugget. Har rätt tunga plugg grejer denna veckan, känns fett segt menmen what to do.  
Och idag är ingen vanlig dag för idag fyller mig fjantis år.
Jag har bara varit hans i cirkus 2 månader och de månaderna har han fått mig att må så sjukt jävla bra. 
 
 
 
 
 

fredag + idol

hejhej! Ligger och kollar på nyheterna och väntar på att idol ska börja igen. Idag slutade vi elva efter att ha haft en teoretisk lektion, riktigt gött. Käkade på subway med Evelyn och Jessika i min klass och på subway kan man få gratis kaka om man gör en utvärdering. Jag och Evelyn kämpade för att få våran kod så vi gick därifrån glada med en kaka i handen, haha. 
Satte mig sedan inne på bibblan och försökte pluggade eftersom att min buss går ungefär 4 timmar efter jag slutat men jag satt mest och snackade med Malin, haha. 
Sminkade min kära mor nu på eftermiddagen för hon skulle iväg på tjejkväll ikväll, det blev faktiskt hyfsat bra! Nu ska jag krypa ner under filten igen, uh så kallt. 
 
bild: tidigare idag på bibbland 

lektion

Såååå seg lektion! Började 12 idag och slutar kvart över 2 sen har jag absolut ingenting att göra, känns så segt men får väl se om jag får något gjort idag. Regnade som satan när jag åkte hemifrån och på torsdagar måste jag ju ta moppen till skolan så det var så kul att åka i regnställ till skolan, haha. Tog en lunch med Malin, baguette och smoothie, mums. Nu blir de klassråd, ha de gött haj! 


-

 
 
 

ensam mamma söker + plugg

Sitter och kolla Nya Ensam mamma söker eftersom att det inte blev av igår och pluggar, det verkar som om allt som ska komma på provet imorgon har börjat fastna nu så de känns riktigt skönt!
Idag började vi med ögonskugga i skolan och det gick både bra och var kul. Imorgon ska jag bara iväg en snabbis till skolan vid 9 och fixa ett prov sen möta upp min syster för en sväng till Överby, vi hööres!
 
bild: från nyss. Jag kom hem och fick lite flipp, började leka med starka läppar osv 
 

plugg

Idag körde vi bas + ögonbryn i skolan igen, imorgon börjar vi med ögonskugga och vi får strax klart en hel vardags make-up, känns skit kul! Hade spinning på idrotten och det var HEMSKT men ändå skönt dock sjukt svettigt, haha. Nu ska jag plugga till kl 9 och sen titta på ensam mamma söker, äntligen nytt avsnitt!!

bild: arkivet 
 
 

min söndag

Gokväll! Söndag..söndag, asså gah imorse dog jag nästan av hur morgon äcklig jag kände mig och hur ostädat mitt rum var så man kan säga att efter ca 2 timmar så tog jag tag i saken och städade rummet. Ca 3 timmar efter jag hade städat rummet så la jag mig i ett varmt bad. Där hade jag planerat att plugga lite men fastnade bland annat framför vine och sen ville jag inte bada mer, hepp...mycket pluggat jag fick idag som jag planerat, standard mig! Man får se det positivt, provet är till onsdag så har 2 dagar till på mig att plugga, haha. 
Nu ska jag äta lite kvällsmat och sätta mig framför tvn, gonatt! 
 
bild: från i veckan, sletet skal? hahaha

PIZZAMYS

Pizzamys med Matilda efter en as bra dag med Li och henne! Skrattat massa och kört bland annat Chubby Bunny challenge, haha gonatt!



VINST

 Hallåååhallå! Fotboll cupen vi var med i vann vi fair play priset, vi blev skit förvånade så de va as kul! 
I fredags har vi bara lektion på förmiddagen då vi gjorde bas och ögonbryn. Sjukt jobbigt eftersom att man vill ha ögonbrynen likadana men ser hela tiden fel i dom, haha. Efter de drog jag hem till min pojkvän, så mysigt! Idag ska jag hänga med Li och Matilda, så vi hörs! 

Bild 1: Trofén vi vann + nåt annat 2. Från nyss

dagen

Väntar på att bli maten ska bli klar just nu, sen ska jag iväg och övningsköra hem till min kompis. Jag ska hämta ett par shorts, för imorgon ska jag vara med i en cup i Göteborg med skolan så det ska bli kul! 
Idag började vi måla ögonbryn, Felicia fixade mina och de blev super bra! Nu ska jag sätta mig med lite Idrottsläxa, bye! 
 
Lite bilder: 1. Helgen spenderades hos min pojkvän, söndagsmys middag med lite film hihi 2. Lite ego bild sådär 3. Gymmade igår för första gången sen i somras nån gång, så skönt! 
 
 
 
 

Det är en tröst att hösten är så vacker

Sen jag började gymnasiet har jag: 
 
Blivit bekvämare att gå utan smink (otippat eftersom att jag går stylist?!?).
Ätit för mycket subway.
▲ Knappt pluggat någonting. 
Aldrig längtat så mycket till helgen. 
Känt mig väldigt obekväm. 
Börjat dricka kaffe. 
 
 
 
 

i will always want you

Sitter i skolan nu, nyss ätit lunch på högskolan och precis börjat engelskan! 
Började lägga foundation och puder redan idag, det gick jättebra och va as kul, haha! 
Slutar vid tre så hinner med tidiga bussen hem så jag är hemma vid 4, så skönt! Blir att plugga till ett prov vi har nästa vecka :) Vi hörs