På tåget

Sitter på tåget påväg till min Anton just nu i mina nya skor, de är underbara! Vågade knappt sätta på mig dem imorses eftersom att jag inte ville smutsa ner dem, haha. Idag ska vi se andra hungerspels filmen och bara mysa, haré! 



Min nya sminkhall.

Jag. Älskar. Det 




MELLO MED MIN MATY!




Ikea

Tjenis! Sitter just nu på tåget från pojkvännen på G till Ikea, ska hitta lite saker till mitt nya sminkbord så de ska bli kul. Igår fick jag lov så denna veckan ska jag gotta mig med sovmornar och häng med kompisar och pojkvän sen kör vi en skolvecka sen praktik :) 
Får hoppas jag hittar allt på Ikea nu, hoj!



DON'T LET IT GET TO YOU

Måndag kväll och jag dagen har varit bra, första lektionen var inställd så då satt jag och Emelie och kollade på Melodifestivalen eftersom hon inte såg den i lördags. Andra lektionen var Hantverk och då sminkade jag Emelie, sen gick vi på lunch och efter det en håltimma där jag satt och slösurfa bort tiden innan svenskan skulle börja. Kom hem och humöret har varit på topp hela dagen. Imorgon börjar vi dagen med sovmorgon eftersom att jag börjar kl tolv, jippie. Ikväll blir det Familjen Annorlunda och Paradise Hotel, woho!
 
 

Fuck it

Well....denna lördag kind of suger. Är sur och inte på något bra humör längre alls så jag har satt mig framför tvn och kollar på MTV. Strax är det mat och ikväll blir det melodifestivalenz, taggad! 
Hopas ni andra har en bra lördag, byee