DRAR MIG TILL RONJA

 
 

VINE

KIKA IN/FÖLJ > michaelalof



KIKA IN/FÖLJ > michaelalof




wednesday ☆

Sitter i sängen nu med lite tända ljus i rummet och en mugg kaffe. Har skrivit lite på en svenska inlämning ikväll och med lite menar jag en mening, haha. Idag i skolan har vi jobbat med sminkkort, vilket är när man planerar en sminkning på papper som man sen ska göra. Hade även en håltimma i 3 timmar, så då gick jag och gymmade och sen gick jag på sista lektionen som var engelska. Imorgon är jag ledig då står sovmorgon på schemat, så vi hörs då puss! 
 
 
 

NEW IN

 
 

GÖTEBORG

 

Hejsan! Jag fick med mig ett halsband, ett armband och en vinterjacka hem från Göteborg. Var så shopping sugen så är jätteglad att jag hittade något och dessutom en efterlängtad jacka jag letat efter!
Först gick vi och åt på Max, sen tog vi tåget ner och började kika i affärer. Efter en stund kom Malins pojkvän så var vi lite sällskap när han åt donken innan vi tog tåget hem igen.Nu ska jag kolla fotbollen, så spännandeeeee puss!

PiNk GiRLS

(ni hittar hennes blogg här) 
 
Idag har vi hållt på med olika tänger så jag och Felicia lockade varandras hår. Just nu kollar vi på en film i engelskan efter de blir det matte och sen äta på Max innan jag & Malin drar iväg till Gbg. Så vi hörs senare, ha en bra dag! 


Good day

Hejhej! 
Idag har jag: 
• varit i skolan 
• ätit mat 
• lyssnat på mängder med musik 
• snapat 
• fått massor utav energi och skratt anfall 
Åh, denna veckan lär bli bra. Imorgon åker jag och Malin ner till Göteborg efter skolan för lite shopping, taggad!! 

Bilder: från nu och imorse 


Hallå

Tja! Tog ett träningspass efter skolan, mötte Fanny en snabbis för att lämna några saker och sen träffade jag Li en snabb inne i stan. Vi hittade inte det vi letade efter men massor utav annat intressant, haha standard!
Strax efter jag kom hem kom Anton så har vi bara legat och slappat. Vi har suttit och kollat på idol, fotbollen nu och nu väntar jag på idol röstningen, vi hörs godnatt! 
 
Bilder från idag 
 

Torsdag 14/11

Kom nyss till skolan efter att ha tränat och ätit lunch med Matilda! 
Nu ska jag ha 2 lektioner och sen ska jag hem och städa :) 
 
Bild: oldie med Maty 

Längesen

Tja, det var gött längesen jag skrev nu. Det jag hittat på det senaste är väl att va i skolan, umgås med pojkvännen och kompisar. 
Idag har vi gjort dags make-up, svenska, matte och lite idrott. Inte så händelserik dag men ville ändå slänga in ett inlägg. Nu ska jag strax äta pannkakor och sedan sätta mig ner och plugga inför ett prov imorgon!  
Bild: från imorse. Ser lagom stolt ut för ingen speciell anledning också, haha.